Off Shoulders

  • Post author:
  • Post category:Film

Off Shoulders

Synopsis

Off shoulders geeft een kijkje in het hoofd van een jonge vrouw. Een vrouw druk met haar carrière, met vrienden, relaties, de wereld om haar heen. Ze heeft t gevoel dat ze veel moet. We treffen haar aan op de grond – vol met gedachten, zorgen en verantwoordelijkheden. ‘Aan een proces – van signaal dat je ontvangt tot een emotionele last – ontkom je nauwelijks. Een kwestie wordt vaak door jezelf levend gehouden: door de gedachten die je zelf blijft produceren. De vraag is: hoe breng je die gedachten tot rust.’

Presentatie

Off shoulders wordt getoond in een black box voor 1 persoon. De bezoeker krijgt de instructie te gaan liggen op een verhoging. Wanneer de bezoeker ligt op deze verhoging wordt de film boven hem/haar getoond.

Foto’s

Video

Crew
Concept & Regie –  Jorinde Keesmaat
Camera – Dirk Besteman
Acteur – Marjolein Ley
Licht – Benjamin Sparschuh
Productie – Sanne Remmerswaal
Edit – Jasper Verhorevoort
Muziek –  Alden Tyrell