TRACKS met harpiste Gwyneth Wentink

  • Post author:
  • Post category:Concert

Locatie: Concertgebouw Amsterdam, januari 2013

Geënsceneerd concert voor het Concertgebouw Amsterdam

TRACKS met harpiste Gwyneth Wentink

Deze Tracks onder andere Canto Ostinato van Simeon ten Holt in een snappy ‘radio edit’ voor harp, visuals en elektronica: harpiste Gwyneth Wentink en haar ensemble InnerAct vierden er het afgelopen seizoen grote successen mee. Zo’n bijzondere bewerking is kenmerkend voor Gwyneth Wentink, die het ene moment soleert met een orkest in een klassieke concertzaal en een week later in India improviseert met traditionele muzikanten. Een wereldharpiste dus. En een voltreffer voor Tracks!

1465359_543550515738837_1421701341_n

Credits

Gwyneth Wentink – harp
Felicia van den End – fluit
Wouter Snoei – elektronica

Jorinde Keesmaat – regie
Desiree van Gelder – licht
Arnoud Hulskamp – video